Quality Hotel Expo 

Expo er det offisielle NM-hotellet, og de kan friste med faste lave priser til årets NM-helg. Sjekk ut priser her: http://www.nmsandvika2018.no/overnattingtransport/.

I tillegg til dette stiller hotellet med gratis shuttlebuss for alle som skal være med på NM- enten som utøver eller tilskuer. Hotel Expo er et unikt, annerledes og populært konferansehotell som ligger i grønne omgivelser, men sjøen som nærmeste nabo, på sentrumsnære Fornebu.


Mizuno Norge AS Mizuno er leverandør av NM-trøyene til alle dommere og funksjonærene. I tillegg vil de ha egen salgsbod i kioskområdet under hele arrangementet. Her kan du få kjøpt sko, treningsklær og diverse sportsutstyr. Mizuno er et japansk sportsutstyr og sportsklær selskap, grunnlagt i Osaka i 1906 av Rihachi Mizuno. I dag er Mizuno et globalt selskap som utvikler et bredt spekter av sportsutstyr og sportsklær for golf, tennis, baseball, volleyball, håndball, fotball, løping, rugby, ski, sykling, judo, bordtennis, badminton, boksing og friidrett.


Vest Helse AS

Under tidenes norske innendørsmesterskap i friidrett skal Vest helse levere det medisinske støtteapparatet. Til daglig arbeider det over 20 klinikere ved Vest Helse, som er Bærums største idrettsklinikk og innehar kommunens eneste idrettsmedisinske poliklinikk. Klinikerne ved Vest Helse er tilknyttet en rekke klubblag samt lokale og nasjonale toppidrettsutøvere innen ulike idretter. I tillegg til den idrettsmedisinske virksomheten tilbyr Vest helse pasienter og medlemmer trening, testing og rehabilitering i sitt topp moderne treningssenter på Rud i Bærum.

Under NM skal Vest Helse stille med fysio- og manuellterapeuter, kiropraktorer og osteopater. Disse skal bistå med kartlegging og akutt skadebehandling, og kan konsulteres hvis utøverne opplever plager eller smerter underveis i stevnet. Vest helse vil til enhver tid stille med to til fire klinikere som også vil tilby utøvere behandling i forkant av og mellom heatene.
Sjekk ut nettsiden http://www.vesthelse.no/

Dersom utøvere, trenere eller andre i lagenes/utøverens støtteapparat ønsker å komme i dialog med Vest helse i forkant av arrangementet kan fysioterapeut Jan Kristian D. Huus kontaktes per telefon 920 20 820 eller e-post jkhuus@vesthelse.no


Smart Idrettsmat fra TINE SA

Vi ønsker at NM-arrangementet skal ha en sunn profil, og vi har derfor inngått samarbeid med Tine v/Smart Idrettsmat. Det betyr at du bare får kjøpt sunne matvarer i vår NM-kiosk. Smart Idrettsmat er et unikt konsept som tilbyr oppskrifter, produkter og verktøy som gjør det enklere å starte en mer fargerik og spennende idrettskiosk. TINE ønsker å bidra til at utvalget i kiosken blir større og mer variert, og ikke minst bidra til at voksne og barn gjør gode valg nå sulten melder seg.

Les mer om konseptet her https://www.tine.no/smartidrettsmat/om-smart-idrettsmat